Želite naročiti karikaturo?

Želite naročiti karikaturo za darilo?


Karikatura je lahko zelo posrečeno unikatno in zabavno darilo, s katerim nasmejite osebo, ki vam je pri srcu. Še posebno, če je ta oseba poznana po svojem svojevrstnem karakterju, smislu za humor ali edinstvenem videzu.

Karikatura je umetniški izdelek, izdelan s posebno stopnjo humornega pristopa, kjer na obrazu portretiranca zasijeta tudi njegov karakter in zgodba. Z dodanim ozadjem, ki cilja na prigode, ki so se vam zgodile in spomine, ki vas vežejo na dotično osebo, boste težko zgrešili.

karikatura po naročilu za 50 letDigitalna karikatura, kakršno izdelujemo, vam hkrati ponudi veliko možnosti pri izbiri darila. Med drugimi so to enostavno rokovanje z izdelanim produktom, večkratno tiskanje in številne možnosti uporabe izdelka. Pošljemo vam jo v digitalni PDF. obliki, vi pa se odločite, v kakšni obliki in velikosti jo boste natisnili. Jo morda želite natisniti na kos oblačila, skodelico – ali jo želite podariti uokvirjeno?


Želite več idej glede darila? – Kliknite tukaj in si preberite našo objavo, kako karikaturo lahko podarite.


Karikatura je odlično darilo za vse vrste dogodkov: rojstni dan, poroko, fantovščino, 50 let, diplomo, upokojitev, krst, novo službo – in druge posebne priložnosti, ko želite nekoga razveseliti z osebnim in zabavnim darilom. 

Pri TopKarikature.si ustvarjamo karikature in portrete za vse priložnosti. 100% se posvetimo izdelavi vsakega izdelka, saj nam je zadovoljstvo stranke na prvem mestu. Naše karikature so zato top; odlikujejo jih polne in živahne barve, dinamične linije, duhovite ideje in kar je pri karikaturi najpomembnejše – ravno pravo ujemanje z originalnimi fotografijami osebe, ki ste nam jih ob naročilu poslali.

Trajanje izdelave je zelo odvisno od samega naročila in količine naročil. Načeloma traja izdelava nekje 3-7 dni. V veliko primerih je lahko izdelek končan v nekaj dneh, še posebno, če se vam mudi. Digitalna karikatura pomeni tudi, da lahko izdelek prek e-maila prejmete takoj, brez čakanja na poštno dostavo – in brez dodatnih stroškov.

Kakšna pa je cena karikature? Naše cene so kakovosti primerne in konkurenčne. Oglejte si naš cenik na spodnji povezavi:

Cenik karikatur

Imate dodatno vprašanje? Pokličite nas na +38631 828 829 ali nam pišite na info@topkarikature.si in z veseljem vam bomo odgovorili.

 


Skočite na našo spletno galerijo karikatur in si poglejte naše izdelke!

Galerija karikatur


*V ponudbo smo dodali tudi risanje portreta. Rišemo digitalno, kar pomeni izredno hitro izdelavo – tudi do 2 dni, cena portreta pa je izjemno ugodna (29€!).

V ponudbo smo dodali nekaj novega – portret!

 

 

Želite naročiti karikaturo?
Rate this post