Zakaj izbrati nas

Zakaj izbrati naše karikature?

 

1. Kakovostna in zabavna karikatura

Pri TopKarikature.si ustvarjamo s strastjo. 100% se posvetimo izdelavi vsake karikature, saj nam je zadovoljstvo stranke na prvem mestu. Naše karikature so zato top; odlikujejo jih polne in živahne barve, dinamične linije, duhovite ideje in kar je pri karikaturi najpomembnejše – ravno pravo ujemanje z originalno fotografijo portretiranca.

2. Digitalna oblika

Karikature so izdelane v digitalnemu formatu (PDF.), ki nudi pred fizičnim formatom številne prednosti – med drugim, da vam izdelano naročilo vam pošljemo kar prek e-pošte. To med drugim pomeni, da ste brez stroškov poštnine, prav tako pa je čas prejema izdelka precej krajši.

3. Trajanje izdelave

Naročilo je hitro izdelano. Izdelava karikature traja maksimalno 7 dni od potrditve naročila, pri čemer je v večini primerov karikatura končana že prej. Trajanje izdelave je odvisno od zahtevnosti in števila naročil. Najkrajši rok izvedbe in prejema izdelka je lahko tudi do 3 dni.

4. Nizka cena karikature

Ponujamo zelo dobre, konkurenčne cene. Dodatnih stroškov poštnine in uokvirjanja ni. Oglejte si naš cenik.

5. Uporabnost digitalnega formata

Naše karikature so naročniku poslane v digitalni PDF. obliki prek e-pošte, kar pomeni, da si jih lahko natisnete v poljubni velikosti, kjerkoli, kamorkoli in tolikokrat kot želite – natisnite jih na skodelice, nalepke, plakate, majice, …

 

Vas zanima, kako poteka postopek vašega naročila? Preberite si tukaj.

Še niste prepričani?  Oglejte si našo galerijo zabavnih karikatur: www.topkarikature.si/galerija

 

Jeff Goldblum izdelava karikature

Poglejte si galerijo TopKarikature.si

Zakaj izbrati nas
4.7 (93.79%) 29 votes