Izdelava karikature

 O izdelavi karikature

 

1. Kakovostna in zabavna karikatura

Pri TopKarikature.si se 100% posvetimo izdelavi vsake karikature, saj nam je zadovoljstvo stranke na prvem mestu. Naše karikature so zato top; odlikujejo jih polne in živahne barve, dinamične linije, duhovite ideje in kar je pri karikaturi najpomembnejše – ravno pravo ujemanje z originalno fotografijo portretiranca.

2. Digitalna oblika

Izdelujemo v digitalnemu formatu (PDF.), ki nudi pred fizičnim formatom številne prednosti – med drugim, da vam izdelano naročilo vam pošljemo kar prek e-pošte. To med drugim pomeni, da ste brez stroškov poštnine, prav tako pa je čas prejema izdelka precej krajši.

3. Trajanje izdelave

Naročilo je hitro izdelano. Izdelava karikature traja maksimalno 7 dni od potrditve naročila, pri čemer je v večini primerov karikatura končana že prej. Trajanje izdelave je odvisno od zahtevnosti in števila naročil. Najkrajši rok izvedbe in prejema izdelka je lahko tudi do 3 dni.

Izdelava portreta ali personaliziran ilustracije je zaradi digitalnega formata zelo hitra, traja tudi 2-3 dni.

4. Nizka cena

Ponujamo zelo dobre, konkurenčne cene. Dodatnih stroškov poštnine in uokvirjanja (v primeru digitalnega formata izdelka) ni. Oglejte si naš cenik.

5. Uporabnost digitalnega formata

Naše karikature so naročniku poslane v digitalni PDF. obliki prek e-pošte, kar pomeni, da si jih lahko natisnete v poljubni velikosti, kjerkoli, kamorkoli in tolikokrat kot želite – natisnite jih na skodelice, nalepke, plakate, majice, …

 

Vas zanima, kako poteka postopek vašega naročila? Preberite si tukaj.

Še niste prepričani?  Oglejte si našo galerijo zabavnih karikatur: www.topkarikature.si/galerija

 

Jeff Goldblum izdelava karikature

Poglejte si galerijo TopKarikature.si

Izdelava karikature
4.7 (94%) 30 votes