Karikatura za darilo – Unikatne in izvirne ideje, kako jo podariti

Karikatura za darilo

Karikatura je čudovito darilo za rojstni dan, poroko, obletnico in podobne pomembne dogodke.  Izdelana je hitro, predstavlja pa unikatno, osebno in zabavno darilo.

Karikature večina naročnikov podari uokvirjene, obstajajo pa še druge možnosti uporabe izdelane karikature (ali portreta) – ki so malce manj tradicionalne. Te ideje vam bodo še posebej všeč, če ste kreativni in se želite izogniti zgolj uokvirjenemu darilu.


Digitalna karikatura, oziroma karikatura v digitalnem formatu vam ponuja številne možnosti uporabe, med drugim možnosti tiska na različne podlage in spreminjanja velikosti tiska. V tem nudi veliko prednosti pred karikaturo fizičnega formata (tradicionalno obliko karikature, ki je večinoma izdelana s svinčnikom ali pasteli), hkrati pa je prav tako unikatno umetniško delo.


Spodaj si poglejte par idej, kako digitalno karikaturo lahko podarite:

tisk karikature na skodelico

Primer naše digitalne karikature Penelope Cruz na skodelici

 • Skodelica s karikaturo, je uporabno darilo, ki ga bo lahko slavljenec koristil ob vsaki jutranji kavi. Čudovita ideja, če potrebujete darilo za poroko ali drugo posebno priložnost (npr. darilo ob diplomi, darilo ob upokojitvi). Pozor; nekateri ponudniki vam ponudijo tudi tisk na termo skodelice – z malo humorja in kreativnosti je to super ideja ob dekliščini ali fantovščini. 😉

 

 • Steklenica najboljšega vina ali penine z unikatno nalepko. Ta bo zabavno darilo za ljubitelje “vinčkanja”. Natisnite nalepko s karikaturo in oblikujte steklenico po svoje. Naj jo slavljenec odpre ob posebni priložnosti.

 

 • Potiskani pregrinjali za vzglavnik. Še eno pozorno in uporabno darilo, ki ga lahko podarite poročenemu paru ali kot darilo ob novorojenčku.

 

 • Majice s potiskom so vedno zelo priljubljene, še posebej, če praznujete okroglo obletnico ali pripravljate zabavo za dekliščino  oz. fantovščino. Naj bo na majici karikatura osebe, ki jo nosi – dodajte pa zabaven in prisrčen napis.

  tisk karikature na majico

  Primer tiska naše digitalne karikature Gandalf na majici

 

 • Izdelajte plakat s skupinsko karikaturo, ki bo še dolgo krasil bivalni prostor ali celo delovni prostor.

 

 • Za ljubiteljico nakita lahko karikaturo spremenite v amulet (obesek).

 

 • Pri nekaterih tiskarskih ponudnikih lahko natisnete karikaturo tudi na “džezvo” za turško kavo. Kaj je lepšega ob zgodnjih jutrih, kot je dobra kava z osebno noto?

 

Karikatura je odlično darilo za vse vrste dogodkov: rojstni dan, poroko, 50 let, diplomo, upokojitev, novorojenčka, novo službo – in druge posebne priložnosti, ko želite nekoga razveseliti z osebnim in zabavnim darilom. 

Iščete unikatno in zabavno ilustracijo? Preverite našo galerijo karikatur, cenik karikatur in nas kontaktirajte!

Slikovno gradivo in besedilo: TopKarikature.si

Karikatura za darilo – Unikatne in izvirne ideje, kako jo podariti
5 (100%) 1 vote

Morda vas zanima tudi:

Kako naročiti karikaturo

Kako poteka naročilo karikature?