Kaj je prednost digitalnega formata?

Razmišljate o tem, da podarite karikaturo, vendar se ne morete odločiti, ali je digitalni format po vaših željah?

Tukaj vam odgovorim na nekaj prednosti, ki jih digitalni format ponuja ob izdelavi.


Tisk po poljubni velikosti

Digitalni format (PDF.) omogoča, da izdelek natisnete v skoraj povsem željeni velikosti. Načeloma izdelujemo karikature, ki omogočajo, da tiskate vse do A2 velikosti, v nekaterih primerih pa tudi do A1.

Tisk v poljubnem številu / na poljuben predmet

Digitalni format omogoča, da portret natisnete na poljuben predmet (platno, skodelico, majico) in tega natisnete v poljubnem številu. Ko digitalni format prejmete, ga si namreč lastite in z njim razpolagate po lastni želji. Na splošno je digitalni format boljši, če naročate karikaturo z večje število oseb – prejmete in plačate en izdelek, natisnete pa ga za vsakega obdarovanca.karikatura moškega za 70 let

Možni popravki

Ker je digitalni format lažji za popravke in dodajanje elementov, lahko skozi proces izdelave spremenite želje, zaprosite za popravek ali podobne spremembe na izdelku.

Cenovno ugoden portret

Glede na zgoraj podane informacije je cena primerno ugodna- kjub velikosti tiska, ki jo digitalni format nudi, je cena na sam izdelek enotna.

Hitrejša izdelava karikature

V določenih  primerih lahko izdelamo karikaturo že v 3 dneh od potrditve naročila, saj digitalni format omogoči nekatere funkcije, ki skrajšajo postopek risanja karikature.

 


Želite vedeti več o naročilu karikature?

Kontaktirajte nas na info@topkarikature.si ali pa si preberite več na spodnji povezavi:

Koliko stane naročilo karikature?

 

Kaj je prednost digitalnega formata?
Rate this post