10 idej za poročno darilo

Ideje za poroko članekPovejmo tako kot je – ni lahko najti dobrega poročnega darila.

Vzame nam lahko ogromno časa, da pridemo do uporabne in izvirne ideje za poročno darilo, ki je tudi ustrezne cene.

Spodaj smo našteli par idej, ki vam lahko precej olajšajo postopek!

 


10 idej, kaj podariti za poroko

 

1. Poročna karikatura ali portret mladoporočencev

Karikatura je vedno unikatna in zabavna ideja, hkrati pa je tudi darilo z osebno noto. Podarite jo uokvirjeno – ali pa karikaturo natisnite na skodelico, majico ali z njo opremite steklenico dobrega vina. 😉

2. Spominska knjiga

Poiščite fotografije ženina in neveste pred poroko, dodajte spomine na njune posebne trenutke. Lahko pa jo seveda pustite nedokončano in dovolite paru, da v njo vnese svoje nadaljnje spomine (na poroko, obletnice, itd).

3. Osebna grafika

Sta slavljenca zelo romantičen par in obožujeta umetnost? Dajte jim izdelati personalizirano grafiko – recimo grafiko (print) ozvezdja s poročno lokacijo in datumom.

4. Unikatna hranilna skrinjica

Podarite lahko tudi posebej izdelano spominsko hranilno skrinjo, v kateri bosta zakonca lahko hranila predmete z osebno noto. Poiščite po spletu in odkrijte strani, ki vam jo bojo izdelale po vaših željah.

5. Nekaj za potovanje

Imata v planu poročno potovanje ali sta resna popotnika? Podarite jima darilni bon za letalsko družbo, namestitev v tujini ali turistično agencijo, ki pride vedno prav!

6. Romantični oddih

Romantično doživetje je dobra rešitev, a ne želite jima podariti obiska term. Kaj pa morda glamping, spanje na drevesu ali bivanje v kozolcu?

7. Zanj in zanjo

Poskrbite, da imata mladoporočenca vsak svoj del ujemajočega se seta izdelkov. Lahko sta to dve potiskani skodelici, posteljnina z kompletom zabavnih vzglavnikov, izvezena kopalna plašča, itd.

8. Najem starodobnika

Sta ljubitelja starejših avtomobilov? Poskrbite, da ju na poročno lokacijo pripeljete v prav takem! Ta ideja bo predvsem prav prišla, če ste na poroki priča.  😉

9. Adrenalinsko doživetje

Ima poročen par rad adrenalin? Podarite jima adrenalinsko doživetje. Zipline, potapljanje, bungee jumping in soteskanje so le nekatere od mnogih.

10. Unikatna steklenica vina

Razmišljate, da podarite steklenico penine? Stopite korak dalje in oblikujte unikatno nalepko!  Morda pa namesto ene lahko podarite komplet penin, ki jih mora par odpreti le za posebne priložnosti (obletnico, baby shower, zlato poroko, itd.).

Spodaj si poglejte primere poročne karikature, ki smo jo izdelali po naročilu. Za več kliknite  TUKAJ.

Poročna karikatura

Primer poročne karikature po naročilu – TopKarikature.si

Zgornje ideje vam pridejo prav tudi, če iščete darilo za obletnico, fantovščino, baby shower ali drugo podobno priložnost.

Besedilo in slikovna gradivo: TopKarikature.si

Morda vas zanima tudi:

Dekliščina / Fantovščina

Kako organizirati dekliščino?

 

10 idej za poročno darilo
5 (100%) 2 votes