Ideje za pripravo dekliščine ali fantovščine

 Darila na fantovščini ali dekliščini niso nujno potrebna. So pa vedno dobrodošla; tudi ob pripravi zabave.

Če potrebujete kakšno idejo (če vam jih je zmanjkalo), smo sestavili seznam daril ali presenečenj, ki jih lahko pripravite za bodočo nevesto ali ženina.


  1. Majice s potiskom so že stalnica dekliščin in fantovščin. Natisnete lahko razne napise, ki zabavno opisujejo vašo družbo. Kaj pa, če naredite korak dlje in na majice natisnete skupinsko karikaturo prisotnih na zabavi – ali izdelate majice s karikaturo vsakega člana oz. članice?
  1. Komplet prve pomoči – Pripravite komplet pripomočkov, ki bo pomagal zaročencu preživeti lastno zabavo. Dodajte v komplet steklenico vode, steklenico žgane pijače, sončna očala, barvne svinčnike, zdravilo proti glavobolu, itd. Bodite kreativni in dodajte osebno noto – okrasite embalažo paketa po svoje.
  1. Oprava ženina ali neveste mora biti na daleč vidna, ne glede na to, kje ste. Ne pozabite jih obleči v zanimive vzorce, jim nadeti tančico oz. metuljčka, jim nabaviti krono za enkratno uporabo, jim pripraviti okrašeno košaro ali nahrbtnik za sprehod po mestu, itd.
  1. Pripravite jim družabno igro, ob kateri ju boste nasmejali in rahlo osramotili 😉 Pripravite jim kolo sreče z raznimi zadolžitvami, pikado z obrazi prisotnih na zabavi – igra naj bo osebno naravnana in naj se dotika njunega poklica, družbe ali razmerja.
  1. Pripravite jima zabavno fotoknjigo. Vanjo nalepite nekaj resničnih predhodnih fotografij, nato pa ostale izdelajte po lastni domišljiji. Narišite ali poiščite fotografije zabavnih prigod, ki bi se jima lahko zgodile, prikažite, kako bo po vaše videti poroka, itd.
  1. Za lep spomin na zabavo nevesti ali ženinu izdelajte dekorativen okvir, namesto fotografije pa naj vsak od povabljenih vanj zapiše najboljše želje za par in se podpiše. Takšno darilo je lahko zelo poceni, a unikatna rešitev.
  1. Da ujamete nepozabne trenutke uporabite fotoaparat za enkratno uporabo ali fotoaparat s polaroidi! To bo še posebej všeč nevesti, če je stalno prisotna na socialnih omrežjih, kot je Instagram. Pripravite lahko tudi kotiček za fotografiranje z vsemi pripomočki.
  1. Odpeljite bodočo nevesto ali ženina na lepše: naj je to izlet v gorsko kočo, vikend na morju, relaksacijski konec tedna v termah, kjer se lahko neprestano družite, čas pa popestrite z igricami, lovom na zaklad ali čim podobnim.
  1. Ob fantovščini ali dekliščini je navadno nujno prisoten kozarec pijače. Naj ima vsak svojega z lastnim napisom, okrašeno slamico. Lahko pa vsakemu pripravite lastno okrašeno prisrčnico z njegovo podobo, da bo pijača zmerom pri roki in je ne ne bo treba deliti;)
  1. Za nepozabno zabavo z najboljšo družbo se spodobi, da dogodek zabeleži kar najbolj nepozabno. Izdelajte si svoj plakat, na katerem ste prikazani vsi sodelujoči v ikoničnem trenutku, kot je beg pred eksplozijo. Z nekaj vaje s “Photoshopom” lahko tak plakat izdelate z vašimi fotografijami, lahko pa zanj uporabite tudi narisane obraze ali karikaturo.

Kakšna ideja vam bo pa morda prav prišla tudi, ko boste iskali darilo za poroko, rojstni dan ali “baby shower”.  Če iščete več idej za poročno darilo, pa si poglejte naš članek “10 idej za poročno darilo”.

 

 

Vas zanima skupinska karikatura? Več primerov si poglejte na naši spletni galeriji, za več možnosti tiska na različne podlage pa si preberite o digitalnem formatu karikature.

Ideje za pripravo dekliščine ali fantovščine
Rate this post