8 preprostih in prikupnih idej, kaj podariti za Božič

Ideje za obdarovanje - božič

Božič in Silvestrovo sta spet pred vrati in ponovno je čas za obdarovanje.

V prazničnih tednih Decembra je zadnji čas, da še tisti “večni zamudniki” poskrbijo za nakup daril za najbližje. 

Ker vemo, da je lahko nakupovanje daril zelo zahtevno opravilo – sploh, če se raje grejete doma s skodelico kuhanega vina – smo vam sestavili krajši seznam zabavnih in unikatnih idej, kaj podariti za božično darilo.

Spodnje ideje so primerne za vsak žep, bodo poskrbele za darila z osebno noto in – kar je najboljše – v veliko primerih lahko nakup opravite kar od doma. 😉 Poglejte si naš seznam spodaj.


 1. Skodelica s fotografijo ali napisom.Unikatna skodelica, ki ste jo opremili s skupno fotografijo, zabavno ilustracijo ali prikupnim napisom, je lahko priročna in super ideja za obdarovanje. Preverite tiskarsko ponudbo in najdite tiskarno, ki vam hitro in ugodno napravi unikatno skodelico.
  Skodelica s karikaturo

  Primer skodelice s potiskom karikature – TopKarikature.si

   

 2. USB ključek prikupne oblike je vsestransko uporabno darilo za oba spola. Lahko ga celo opremite s skupnimi fotografijami z zabav ali potovanj. Takšne ključke dobite lahko v različnih oblikah (npr. obliki živali, superjunakov, itd.).
 3. Puloverji so Decembra izredno priljubljeno oblačilo. Poiščite takega z zabavnim motivom, ki ga bo obdarovanec nosil lahko cele praznike. Druga opcija pa je tudi potisk majice z motivom po lastni izbiri.
 4. Lepo pakirane tople nogavice ali rokavice pridejo ob hladnih zimskih dneh vedno prav. Poiščite take, ki so ravno prav lepe in udobne. Za mrzle zimske dni vedno pridejo prav tudi tiste malo toplejše in debelejše, narejene iz volnenih in podobnih materialov. Če ste kreativni in spretni, pa jih poskusite splesti kar sami.
 5. Posebej oblikovane dekorativne lučke so vedno lepo  in uporabno darilo. Najdete jih lahko v različnih oblikah in barvah, nekatere pa za polnjenje potrebujejo le baterije (ali so celo na sončne celice). Nekatere dekorativne lučke so primerne za celo-letno dekoracijo  – npr. tiste v obliki lampijončkov.
 6. Dobra knjiga je vedno rešitev za tiste, ki radi berejo. Preverite, kakšna literatura jih zanima. Tudi za tiste, ki ne berejo, lahko najdete zabaven priročnik. Za kreativne pa so na voljo tudi različni ustvarjalni dnevniki.
 7. Jim želite podariti doživetje? Preverite različne ponudnike in najdite pravo adrenalinsko, miselno ali kulinarično doživetje za prijatelja. Izberite darilni bon, rezervirajte skupni obisk ali preverite ponudnike, ki imajo že pripravljene zbirke različnih darilnih bonov v obliki knjižice darilnih bonov.
  Primer koledarja s karikaturo

  Primer koledarja z zabavno ilustracijo

   

 8. Unikaten koledar je vedno priročno darilo, ki bo spremljalo obdarovanca celo leto. Poiščite tiskarno, ki vam nudi tisk koledarja z lastno zbirko slik. Uporabite fotografije, ilustracije in podobno. Z malo truda pa ga lahko izdelate tudi sami z uporabo dekoracije po želji.

 

 

 


Upamo, da smo vam uspešno pomagali pri iskanju – ali vsaj v vas prebudili kakšno dobro zamisel. Ne pozabite, da veliko pomeni že lepo zavit paketek z osebnim sporočilom in dobro mislijo. 😉

Oglejte si našo ponudbo karikatur na TopKarikature.si!

Morda vas zanima tudi:

Kako podariti digitalno karikaturo

Karikatura za darilo? Zabavne in uporabne ideje, kako jo podariti

8 preprostih in prikupnih idej, kaj podariti za Božič
Rate this post