7 idej za božično darilo, s katerimi podprete slovenska podjetja

7 idej za božična darila – Podarite slovensko!

Pa je spet prišel čas za obdarovanje vaših najdražjih. Božič in Novo leto sta tik pred vrati.

Ali še vedno iščete idejo za božično ali novoletno darilo? Zakaj ne bi z nakupom podprli podjetij na domačem trgu. Manjša in večja podjetja – marsikatero ponuja kvalitetne in cenovno ugodne izdelke, ki lahko razveselijo vašo babico, starše ali partnerja.

Spodaj si oglejte nekaj izdelkov slovenskih podjetij, ki nudijo uporabne in kakovostne izdelke, ki bi jih bil vesel vsak.


 

 1. Planer za organizacijo je vedno priročna ideja, ki vsakemu služi skozi celo leto.Veliko slovenskih manjših podjetij vsako leto izda svojo različico letnega planerja, vsaka pa si je na svoj način različna. Pobrskajte po ponudbi in izberite takega, ki vam je lep na pogled in koristen za uporabo. Nekaj podjetij: Simplplaner, Lepaafna, Baeba, …
  planer 2020 Simplplaner

  Simpl planer 2020

   


 2. Steklenica za vodo je nekaj, kar mora imeti vsak, ki se le malo ozira na zdravo življenje in bolj ekološko ravnanje.Od 0,5 litra do 1,5 litra – le izbrati morate, kateri volumen vam je priročnejši. Kvalitetne steklenice za večkratno uporabo (in to steklo, ki je neprimerno prijaznejše naravi kot plastika!) ponuja kar nekaj slovenskih podjetij, kot sta npr. MyEqua in Flaška.
  steklenica za vodo podjetja MyEqua

  Steklenica za vodo MyEqua


 3. Če bi radi naredili korak več in obdarovanca res razveselili, mu podarite lastno karikaturo ali eleganten portret. Digitalni izdelki TopKarikature.si so praktični za uporabo (natisnite karikaturo na majico!), živahnih barvnih kombinacij in vsekakor unikatno in pozorno darilo.
  Jeff Goldblum izdelava karikature

  Izdelava karikature TopKarikature.si


 4. Če želite razveseliti novopečene starše ali malčke, je super ideja personalizirana unikatna knjiga podjetja Mali junaki.Vaš malček tako postane glavni junak svoje lastne zgodbe, ki jo prav tako lahko prilagodite priložnosti.
  božična knjiga mali junaki

  Knjiga podjetja Mali Junaki


 5. Dišeče sveče so must-have v božično okrašenem domu.Verjemite, da bojo razveselile marsikatero mamo ali partnerico. Slovensko podjetje O.W.N. Candles ročno izdeluje sveče, ki so veganskega izvora in različnih vonjev.
  dišeča sveča owncandles.si

  Dišeča sveča O.W.N. Candles


 6. Skodelice s humornim sporočilom in priljubljenimi kulturnimi liki so vedno odlična in uporabna ideja.PolonaPolona podjetje izdeluje kvalitetne skodelice različnih velikosti, na katerih najdemo Ivano Kobilco, Frido Kahlo, Ivana Cankarja in druge slavne osebnosti.
  izdelki podjetja PolonaPolona

  Skodelice s potiskom PolonaPolona


 7.  Krpe, prti in predpasniki so pripomočki, ki bojo razveselili vašo babico, ki vam vsako leto speče potico in skuha božičnokosilo. Podjetje Jagababa izdeluje pripomočke za ustvarjanje v kuhinji, ki nosijo prikupne potiske kokoši, potice in jelenčkov.
  tekstilni izdelki podjetja JAGABABA

  Izdelki podjetja JAGABABA


  Oglejte si več idej za božično ali novoletno darilo na spodnji povezavi!

Ideje za obdarovanje - božič

Kaj podariti za božič? – Nekaj izvirnih in kreativnih idej

7 idej za božično darilo, s katerimi podprete slovenska podjetja
Rate this post