5 namigov za božično darilo, ki jih naročite preko spleta!

5 idej za božično darilo v času korone!

Prihaja spet obdarovalni čas. V času virusa je veliko trgovin zaprlo vrata, zato je pametno naročiti kar preko spleta.

Ali še vedno iščete idejo za božično ali novoletno darilo? Zakaj ne bi naročili preko spleta in z nakupom podprli podjetij na domačem trgu. Manjša in večja podjetja ponujajo enostavno dostopne izvirne izdelke, ki lahko razveselijo vašo babico, starše ali partnerja.

Spodaj si oglejte 5 idej, ki smo jih pripravili za vas.


  1. Dobrodelni koledar Mačje hiše

    Koledar bo osrečil vsakega ljubitelja/ljubiteljico mačk, hkrati pa boste z nakupom prispevali za delovanje zavetišča muc Mačja hiša.

    koledar dobrodelni macja hisa

    Dobrodelni koledar Mačje Hiše

 

2.  Za ljubitelje kuhanja in peke

posezite po kakšni dobri kuharski knjigi, ki jih bo navdahnila za ustvarjanje v dolgočasnih dneh. Pri nas najdemo kar precej odličnih lokalnih kuharskih knjig, kot so: 220 stopinj poševno, Anina kuhinja za nosečnice in doječe matere, Kuhinja za prave moške in mnogo drugih.

kuharska knjiga 220 stopinj posevno

220 stopinj poševno

3.  Za tople noge

Kaj je bolj božičnega od potice? Morda le podarjen par nogavic, potiskanih z motivom potice! Slovensko podjetje Slocks ponuja komplete nogavic z različnimi slovenskimi motivi: potica, cviček, Idrijska čipka, itd.

Slocks nogavice s potiskom potice

Slocks nogavice s potiskom

4. Prikupna karikatura

Seveda ne smemo pozabiti na unikatno karikaturo ali portret, s katerim razveselite lahko vsakega, ki le ima malo smisla za humor. Nasmejite novo družinico, babico, šefa ali najboljšega prijatelja, ki kmalu praznuje pomembno prelomnico. Za več si poglejte na naš cenik TopKarikature.si.

poročna karikaturea dekle in fant

Karikatura poročenega para

5. Najlepši adventni venec

Zakaj pa nebi presenetili z nakupom najlepšega venca, šopka rož ali celo same rastline? Podjetje Sanjski šopek ponuja najlepši izbor, ki bo presenetil vsako žensko v vašem krogu.

vencek sanjski sopek

Venček Sanjski šopek

5 namigov za božično darilo, ki jih naročite preko spleta!
Rate this post